Varga Áronné a Zöldek Pártja képviselőjelöltje Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. számú egyéni választókörzetében.

Varga Áronné, ZöldekVarga Áronné Barna Zsuzsanna vagyok, 1953. február 19-én születtem a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon. Általános iskolai tanulmányaimat szülőfalumban végeztem, majd a kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumban érettségiztem.

Egészségügyi tanulmányaimat Budapesten végeztem, ahol csecsemő és gyermekápolói szakképesítést szereztem. Iskolai tanulmányaim elvégzése után házasságot kötöttem, amiből két gyermekem született.

Gyermekegészségügyi vonalon dolgoztam 33 éven keresztül. 2000-ben első unokám betegsége és halála után úgy döntöttem, elhagyom az egészségügyi pályát, ehelyett az unokámért létrehozott, nyíregyházi székhelyű Alapítvány a Rákos Gyermekekért közhasznú szervezetet vezetem már 14 éve, ahol sokkal több segítséget adhatok és tehetek a beteg gyermekek gyógyulásáért. Jelenleg Nyíregyházán élek, karitatív munkámat nyugdíjasként végzem.

 

 

 

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 01. OEVK területi hatálya

Székhelye: Nyíregyháza

Területe:

Nyíregyháza választókerülethez tartozó részének határa: A Buj felől érkező vasútvonal városhatáron való belépési pontjától a vasútvonal a Kótaji útig, a Kótaji út páratlan oldala a Stadion utcáig, a Vasvári Pál utca páratlan oldala az Északi körútig, az Északi körút (mindkét oldala) a Rákóczi útig, a Mező utca páratlan oldala a Bethlen Gábor utcáig, a Bethlen Gábor utca páros oldala a vasútvonalig, a Nagykálló felé haladó vasútvonal a városhatáron való kilépéséig, a városhatár az óramutató járásával ellenkező irányban a Buj felől érkező vasútvonal városhatáron való belépési pontjáig terjedő szakaszok által körbezárt terület.

Vissza az egyéni képviselőjelöltek listájához »