Mayer Péter a Zöldek Pártja képviselőjelöltje Komárom-Esztergom megye 1. számú egyéni választókörzetében.

Mayer Péter, ZöldekMayer Péter vagyok, 1963-ban születtem. Budapesten élek a családommal. Balázs fiam 1988-ban született, ebben a hónapban volt 26 éves. Legmagasabb képesítésem főiskolai diploma. Orosz-testnevelés szakon végeztem, és az diploma megszerzése után két évig tanítottam. Később pályát módosítottam, és vállalkozásba kezdtem.

Immár tizenhét éve foglalkozom a helyes táplálkozással és a megfelelő életmóddal. Alapítója és kuratóriumi tagja vagyok az “Alapítvány a rákos gyermekekért” nyíregyházi bejegyzésű közhasznú alapítványnak. Öt éve vagyok egy világhírű német cég szakmai és kereskedelmi partnere az okorientált prevenció területén. Két éve a SOTE Továbbképző Intézete validált akkreditált orvosképzés szervezésére ebben a témában. Alapítója vagyok a Tatabányai Atlétikai Club keretében az útjára indult Papizsanszka Volleyball Schoolnak.

Az iskola életpályamodellt és ezzel különleges lehetőséget biztosít a Tata és Tatabánya környékén élő, sportban tehetséges leányoknak. Fontosnak tartom, hogy környezettudatos életmódot folytassunk, ezért is foglalkozom ezzel a témával immár majdnem két évtizede. Megválasztott képviselőként a parlamentben a prevenciót és a környezettudatosság témáját fogom propagálni és támogatni.

Komárom-Esztergom megye 01. OEVK területi hatálya

Székhelye: Tatabánya

1. Területe:

2. Baj

3. Szárliget

4. Tata

5. Tatabánya

6. Vértesszőlős

Vissza az egyéni képviselőjelöltek listájához »