Domboróczki Rita a Zöldek Pártja képviselőjelöltje Hajdú-Bihar megye 1. számú egyéni választókörzetében.

Domboróczki Rita, ZöldekDomboróczki Rita vagyok, 1978-ban születtem Egerben. 1992-ban az Egri Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem, majd tanulmányaimat a BGF Pénzügyi Számviteli Főiskolán közgazdász szakon folytattam.

Itt 1996-ban végeztem közgazdász diplomával. 2010-től az értékesítés és a pénzügy területén dolgozom, mint értékesítési csoport alapító a Fundamenta Lakáskasszánál.

A mindennapokban is azzal foglalkozom, hogy a szebbé, jobbá, korszerűbbé és energetikailag hatékonyabbá tegyem az Észak-Kelet Magyarországi Régió életét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hajdú-Bihar megye 01. OEVK területi hatálya

Székhelye: Debrecen

Területe:

Debrecen választókerülethez tartozó területének határvonala: Nyíregyháza felől a 4-es főút középvonala a városhatáron való belépési ponttól és folytatásában a Kassai út (minden házszám) az Árpád térig, az Árpád tér (26-os házszámtól a házszámozás végéig), a Csapó utca páros oldala, a Piac utca (2-től 14-es házszámig) és a Kossuth tér (minden házszám), a Hatvan utca páratlan oldala, a Segner János tér (minden házszám), a Kishegyesi út páratlan oldala a Tócó csatornáig, a Tócó csatorna déli irányban a 4-es főútig, a 4-es főút középvonala a városhatárig, a városhatár vonala az óramutató járásával megegyező irányban a kiindulási pontig.

 
 

Domboróczki Rita, Zöldek

Domboróczki Rita, Zöldek

Domboróczki Rita, Zöldek

Domboróczki Rita, Zöldek

Vissza az egyéni képviselőjelöltek listájához »